Schoonheidssalon Puur by Kristel Schoonheidssalon Puur by Kristel Schoonheidssalon Puur by Kristel
pHformula

Schoonheidssalon Puur by Kristel
Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1, 3511 XA Utrecht
T: 030 2 34 78 38
M: 06 23 13 72 21
E: kristel@schoonheidssalonpuur.nl

Grand Hotel Karel V

Wilt u ook snel en effectief uw huid verbeteren?

Schoonheidssalon Puur by Kristel introduceert het dermatologische Skin Resurfacing System pHformula. Een alternatief voor medische en chemische peelings zonder vervelende neveneffecten, zoals verkleuring en gevoeligheid na de behandeling. pHformula concentreert zich op een reeks huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

De behandeling

Gecombineerde zuren worden in lage concentraties op de huid toegepast. Werkstoffen worden dieper in de huid getransporteerd om zoveel mogelijk celaanmaak te stimuleren waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. Dit gebeurt door herhaaldelijke oppervlakkige ‘resurfacings behandelingen’. Ze hebben een laag risico en bieden meerdere voordelen zoals huidvernieuwing, anti-aging en oplossen van huidproblemen. Collageen-activerende werkstoffen zorgen daarnaast voor een algehele huidverjonging!

Afhankelijk van de kwaliteit van de huid worden de werkstoffen in laagjes aangebracht en ingewerkt. Niet iedere huid is hetzelfde, hiervoor is inzicht en kennis van de huid, maar ook van de juiste werkstoffen, van het uiterste belang. De ‘pre- en post resurfacing’ producten van pHformula bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de behandelde huid en garanderen het maximaal haalbare resultaat.

De dermatologische skin resurfacing-behandelingen van pHformula zijn een van de meest moderne behandeltechnieken binnen de esthetiek. De behandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor artsen, klinische verpleegkundigen en gespecialiseerde huidspecialisten die de meest doeltreffende behandelingen willen uitvoeren.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvend intake-gesprek kunt u contact opnemen met onze huidspecialiste Kristel van Oostenbruggen d.m.v. het contactformulier of telefonisch : 06 23 13 72 21.

Prijzen Skin Resurfacing System pHformula beginnen vanaf € 69 per behandeling.